MOSO BAMBOE bij DRvloer

Bij DRvloer is vanaf nu ook MOSO Bamboe verkrijgbaar.

Topbamboo

(lamelparket met clicksysteem)

Topbamboo bestaat uit een 2.5mm bamboe toplaag geperst op een HDF (High Density Fiber board) kern met een onderlaag gemaakt van zachthout. Dankzij deze opbouw is het product zeer stabiel (weinig krimp en zwel). Door het Uniclic® systeem is het zeer makkelijk te plaatsen (geen lijm nodig). Topbamboo is beschikbaar in een ruime variëteit aan trendy kleuren en afwerkingen, waaronder ook geborstelde varianten.

Voor meer informatie over dit product, klik hier voor een pdf: Topbamboo

Unibamboo

(vloerdeel/tegel met latex backing)

Unibamboo combineert de voordelen van tapijt/vinyl met de charme van bamboe. Dit innovatieve product bestaat uit een dunne toplaag van bamboestrips die geperst zijn op een latex rug. Hierdoor ontstaat een flexibele, lichte en voordelige vloer die een uitstekende geluidsisolerende werking heeft. Unibamboo is beschikbaar in zowel planken als tegels in een grote hoeveelheid kleuren. Doordat het materiaal zo flexibel, dun en licht is, kan Unibamboo worden toegepast als vloer- en wandbekleding. Tevens kan het daardoor gemakkelijk bovenop een bestaande vloer worden geplaatst, dus ideaal voor renovatie projecten.

Voor meer informatie over dit product, klik hier voor een pdf: Unibamboo

Flexbamboo

(vloerbedekking op rol met latex backing)

MOSO Flexbamboo bestaat uit dunne strips, geplaatst op een flexibele latex rug, en wordt geleverd op de rol. De latexlaag zorgt voor extra loopcomfort. Flexbamboo is een voordelige keuze en heeft daarbij uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. Het product is afgewerkt met een zeer hoge kwaliteit UV-olie (SAICOS®) en is in zeven trendy kleuren beschikbaar.

Voor meer informatie over dit product, klik hier voor een pdf: Flexbamboo

bamboo noble

(lamelparket met clicksysteem)

MOSO Bamboo Noble is, samen met Bamboo Plex, de breedste vloerplank die MOSO te bieden heeft. Bamboo Noble bestaat uit drie lagen, met een bamboe toplaag. De andere lagen zijn gemaakt van zachthout, waarbij de middenlaag dwars is geperst om de stabiliteit te optimaliseren. Naast de normale mes en groef versie is Bamboo Noble ook beschikbaar met een clicksysteem voor plaatsing zonder lijm.

Voor meer informatie over dit product, klik hier voor een pdf: Bamboo Noble

20150904_124757

MOSO Bamboo

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten