RAAMDECORATIE

Gordijnen

Al onze producten hebben een belangrijke eigenschap met elkaar gemeen, ze dragen namelijk bij aan het creëren van een bijzondere sfeer. Wij ontwikkelen stoffen met een modern kleurenpallet in subtiele kleuren wat de mogelijkheid geeft transparanten en overgordijn op elkaar af te stemmen en zo de gewenste sfeer te creëren.

Tevens is het mogelijk om van een groot aantal van onze stoffen een op maat gemaakt vouwgordijn te bestellen. U kunt zo uw klant een compleet beeld bieden van overgordijn gecombineerd met bijpassend vouwgordijn.

Met de brandvertragende lijn van drapilux® kunnen wij tevens stoffen leveren voor projectmatige doeleinden.

Hieronder de nieuwe en verbeterde opstelling bij ons in de winkel!

                                                                       Binnenzonwering

De diverse type binnenzonwering’s producten blijft groeien. Voorheen bestond deze collectie uit een rolgordijn of aluminium jaloezie, de afgelopen jaren is hier een breed scale aan producten bij gekomen. Waar de duo shade enkele jaren geleden aan het assortiment is toegevoegd, is nu de houten jalouzie in opmars. Met al deze producten hebben regelt u de door u gewenste lichtinval en verfraait u iedere kamer in uw huis.

Met de collectie van Multisol bieden wij een breed aanbod aan producten, materialen, kleuren en stijlen.
Al meer dan 30 jaar het merk in de binnenzonwering dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten o.a. HORIZONTALE- en VERTICALE JALOEZIEEN, ROLGORDIJNEN, MULTISSHADE en de ROMANA, een innovatief product met de uitstraling van een modern vouwgordijn met stijlvolle strakke segmenten.

Reacties gesloten.