Reviews DRvloer

27-3-2017

“Heren,

 

Bedankt voor jullie goede hulp en advies. De vloer is gelegd, gezeept en de plinten zijn bijna klaar. Zoals beloofd hierbij een paar impressies.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Robert Jan van Boekel”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1-11-2016

Beste heren,

 

Ietwat vertraagd (ik zat in het gips t.g.v. een ongelukkige val) stuur ik jullie hierbij enkele foto’s van de laminaatvloeren.

Hopelijk zijn ze bruikbaar voor de website.

 

Wij zijn erg blij met het resultaat, het is een mooi geheel geworden.

Dank voor de goede adviezen, de perfecte service, jullie flexibiliteit, echt geweldig!

Ik kan iedereen Drvloeren aanraden!

 

Hartelijke groet,

Anneke Schakenraad

img_9074-517x800 img_9078-533x800 img_9082-533x800

 

 

 

 

 

 

 


29-7-2016

Lamelparket witte olie en rustiek a/b. Vloermat ingesneden en afgewerkt met profiel.

IMG-20160725-WA0007 IMG-20160725-WA0008 IMG-20160725-WA0009 IMG-20160725-WA0013 IMG-20160725-WA0014 IMG-20160725-WA0015


29-7-2016

Keramisch Parket

IMG_0175IMG_0183IMG_0184

 


29-7-2016

Super blij met de uitgekozen vloer bij DRvloer te Qruquius .

Je wordt er heel fijn geholpen door het aardige personeel !

Kennissen die komen kijken vinden alsof er een echte leisteen vloer ligt !

Top ! Dr vloer dank je wel voorbode grandioze service !

Mvg Martine knijn

 


8 april 2016

Ik wil even laten weten dat ik super blij ben met mijn vloer! Meteen na het eerste deskundige advies was de keus voor dr. Vloer snel gemaakt! Goede en duidelijke informatie en dat geeft meteen een vertrouwd gevoel! De vloer is fantastisch en zeer vakkundig gelegd! Veel succes maar ben ervan overtuigd dat dat met jullie enthousiasme zeker gaat lukken!

 

Groetjes, Gertruud

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5


3 april 2016

Appartement in Haarlem

IMG_1424 IMG_1420 IMG_1418 IMG_1413 IMG_1411 IMG_1409 IMG_1408 IMG_1403 IMG_1402 IMG_1401


 

1 april 2016

Novilon in de badkamer, incl afkitten.

IMG-20160401-WA0000IMG-20160401-WA0001IMG-20160401-WA0002

 

 

 

 

 

 

 


1 april 2016

Entree opgeknapt in Hillegom. Netjes afgewerkt met RVS profielen en luik uitgezaagd

IMG-20160330-WA0000IMG-20160330-WA0001IMG-20160330-WA0002IMG-20160330-WA0003IMG-20160330-WA0004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


6-maart-2016

Village Oak 4v 24 cm breed.

IMG-20160306-WA0004IMG-20160306-WA0006IMG-20160306-WA0007IMG-20160306-WA0008


 

4-maart-2016

Wij zijn super blij met onze vloer!! 

Goede service, altijd vrolijk, vriendelijk en geduldig personeel en leveren kwaliteit!

Door de nerven lijkt het ook echt op een houten vloer, heel natuurlijk door de kleurschakeringen, en de brede/lange delen geeft een mooi effect.

De vloer past perfect bij o.a teakhouten meubelen.

Kortom zeer tevreden!

 

 

Groetjes, 

 

Matthijs en Marieke

IMG-20160224-WA0000IMG-20160224-WA0003IMG-20160224-WA0004IMG-20160224-WA0007


 

24-februari-2016

Hi Rik, Het ziet er strak uit :)! Mooie klus van Lex en zoon!

IMG_9717IMG_9719


 

 24-februari-2016

“Ha geweldige vloerdokters,

Zo ligt jullie vloer erbij op de Kromboomsveld in Zandvoort.

Hartelijke groet,

Nicoline”

kbsvldslaapkamer2 (800x600)kbsvldslaapkamer3 (800x600)kbsvldvloer (800x600)kbsvldwoonkamer1 (800x600) (2)kbsvldwoonkamer2 (800x600)


 

17-februari-2016

  • Appartement in Haarlem
  • Naturel geolied eiken, 19cm breed, rustiek a/b (weinig knoesten)
  • 8cm hoge witte stijlplinten van 18mm dik

IMG-20160216-WA0001IMG-20160216-WA0002IMG-20160216-WA0003IMG-20160216-WA0004IMG-20160216-WA0005


 

16-februari-2016

 

Dennis Out, Driehuis

“Na enkele vloerenwinkels kwamen we bij DRvloer terecht. Hier kregen we gelijk een goede indruk en een goed gevoel om bij DRvloer te slagen voor een goede vloer. Je krijgt goed advies, perfecte service in de winkel maar ook via email. Prijs/kwaliteit is heel goed! Onze vloer ligt er mooi in, vakkundig gelegd! Ik kan echt iedereen aanraden om een vloer te kopen bij DRvloer, je hoeft gewoon niet verder te zoeken!”


 

7-februari-2016

Vloer geschuurd en vervolgens geolied met de Monocoat Smoke. Ook zijn er nieuwe hoge plinten geplaatst in deze woning. Hieronder het resultaat.

image3 (800x600)image4 (800x600)

image1 (800x600) (800x600)


 

02-februari-2016

Hallo Heren van Dr.Vloer,

 

Bijgaand wat foto’s van de vloer.

Hij is erg mooi, iedereen die hier komt kijken vind vooral de brede planken mooi, ik ben er erg blij mee, en hoop dat jullie wat aan de foto’s hebben.

Je mag ze gebruiken hoor.

bedankt voor de service en prettige behandeling.

IMG_0589IMG_0590IMG_0594IMG_0604

 

 

 

 

 

Groeten,

Jos Eeken


 

26-januari-2016

Wij zijn meer dan tevreden vanwege de snelle maar ook vakkundige manier van werken door Lex!

De vloer ziet er geweldig mooi uit,we zijn er bijzonder blij mee!

Jullie hebben een goed team!

Hartelijke groeten van Sven en Ineke Tolen van Laar.


 

Visgraat Lysandro Cicilia Hairstyles Amsterdam. Visgraat “eerste sortering” afbehandeld met Monocoat Charcoal

Begin januari 2016.

20160121_114503_resized 20160121_114512_resized 20160121_114525_resized 20160121_114541_resized


 

Door “anoniem” op 17-1-2016 uit Amsterdam

Mijn ervaring met vanaf het uitkiezen van de vloer tot aan het leggen van de vloer – mijn ervaring met Dr. Vloer is vanaf dag een geweldig geweest. Vriendelijke en goed geïnformeerd bij het aanschaffen van de vloer en de vloer is fantastisch gelegd. Gedurende het hele proces werd er altijd hartstikke snel op vragen gereageerd en ik werd goed op de hoogte gehouden. Ik zou Dr. Vloer aan iedereen willen aan raden en de medewerkers van harte willen bedanken!


 

Door “fam. Geene” uit Hoofddorp op 17-9-2015

“Langs deze weg willen wij jullie laten weten superblij te zijn met onze nieuwe laminaat vloer
Dankzij jullie advies en snelle service is onze keuken nu compleet en een plaatje
Wij zijn jullie zeer dankbaar. Zelfs de koffie was heerlijk !
Ga zo door met deze manier van werken
Jullie spontaniteit werpt uiteindelijk vruchten af.
Heel veel succes en groetjes van de fam.Geene uit Hoofddorp”

?????

Dark Slate

Reacties gesloten