COREtec PVC vloeren

Het nieuwste op het gebied van pvc vloeren, COREtec. De merknaam voor click-pvc vloeren met vele voordelen. Naast dat COREtec net als alle andere pvc vloeren onderhoudsvrij zijn, zijn deze pvc vloeren ook nog eens waterbestendig.

Daarnaast heeft COREtec een ondervloer met kurk, wat de vloer flexibel maakt en zich samenvoegt met de ondergrond. De dikke onderlaag zorgt ervoor dat je oneffenheden in de vloer niet meer door de pvc vloer zult zien. Je vloer laten egaliseren, of een ondervloer te leggen is bij COREtec pvc vloeren meestal niet nodig. Nog een groot voordeel is dat de vloer gelijk geluiddempend is en goed te gebruiken is in combinatie met vloerverwarming.

Hoe is een COREtec pvc vloer opgebouwd?

De COREtec pvc vloeren zijn opgebouwd uit vier lagen. De onderste kurklaag is geschikt voor vochtige ruimtes. Deze is schimmelwerend en geluiddempend. Het middelste deel van de pvc vloeren is opgebouwd door gerecycled hout, bamboe, kalksteen en pvc, wat de vloer ontzettend sterk maakt.

De zichtbare laag is bedekt met een hout-, of steendessin en zorgt voor de uitstraling die je zoekt in een vloer. De toplaag is de laag die ervoor zorgt dat de vloer geschikt is voor intensief gebruik. Een laag die krasbestendig, vuilafstotend en vochtwerend is.

COREtec pvc vloeren - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.