Eurocol Betondesign DRvloer Cruquius

DRvloer heeft nu ook Eurocol Betondesign opgenomen in zijn assortiment. Wij leveren en installeren deze vloer bij u thuis.

BetonDesign

Naast de eigen productontwikkeling houdt Forbo Eurocol Nederland B.V. ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends en wensen van opdrachtgevers. Een goed voorbeeld is BetonDesign, een innovatie op het gebied van vloer- en wandafwerking, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden, met een fraaie betonlook als resultaat.

Vloer en wand

BetonDesign kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd, direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid. Hetzelfde geldt voor de decoratie van wanden, die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid voor een mooi strak resultaat. Desgewenst kan in overleg met de verwerker ook enige structuur in de afwerklaag worden aangebracht. Voor een stijlvolle en onderscheidende wanddecoratie op iedere plek: thuis, op kantoor, in scholen, zorginstellingen, sportruimten, etcetera.

Betondesign 3053 Signal Grey

Betondesign 3056 Dusty Grey

Betondesign 3055 Telegrau 1

Betondesign 3054 platinum Grey

Betondesign 30513 Greige

Betondesign 30512 Stone Grey

BetonDesign 30511 ash

Eurocol BetonDesign 30515 slate

Eurocol BetonDesign 30514 olive

Eurocol BetonDesign 30516 warm white

Betondesign Signal Grey, hoge plintafwerking

Betondesign Signal Grey, ook in keuken

Of in de WC

Moderne uitstraling

Woonkamer

Reacties zijn gesloten.