Blue Dolphin onderhoudsmiddelen

Blue Dolphin Soft Balm

EIGENSCHAPPEN

Blue Dolphin Soft Balm is een speciaal voedend onderhoudsproduct voor One Coat 2K, Hardwax-olie en lak vloeren. Met dank aan de speciale formule gebaseerd op onderhoudsolie, reinigt de Blue Dolphin Soft Balm niet alleen, maar heeft deze ook een zeer sterke voedende werking. Dit onderhoudsproduct draagt bij aan de duurzaamheid en behoud van de natuurlijke uitstraling van het houten oppervlak.

Wij raden aan het product voor gebruik goed te schudden. Daarna mengt u 3 dopjes Soft Balm op 2L water. Indien nodig kan de dosering verhoogd worden (bij een schrale olievloer bijvoorbeeld) naar 5 dopjes op 2L water. Wij raden aan bij lakvloeren de dosering te verlagen naar 1 dopje op 2L water. Breng het product dun en gelijkmatig aan op het te behandelen oppervlak. U kunt hiervoor gebruik maken van de Blue Dolphin Combi Vloerwisserset in combinatie met de Duodweil of Polishdoek. Ook is het mogelijk om na droging van ca. 20 minuten het oppervlak op te poetsen met een katoenen doek.

Blue Dolphin Soft Balm is verkrijgbaar in Transparant en Wit. Houten vloeren afgewerkt met d BD One Coat 2K Oil Bianco, Transparent White, White, Super White, Smoke en SMoked White raden wij aan te onderhouden met Soft Balm White.

Blue Dolphin Eco Multi Cleaner

EIGENSCHAPPEN

Blue Dolphin Eco Multi Cleaner is een universele PH-neutrale, ontvettende reinigervoor het streeploos, wekelijks reinigenvan alle houten vloeren behandeld met One Coat 2K olie, Hardwax-olie of lak. Ook is dit reinigingsmiddel veilig te gebruiken op natuursteen, marmer, kurk, kunststof, PVC en andere waterbestendige oppervlakken. Geschikt voor wekelijks gebruik. De BD Eco Multi Cleaner is huidvriendelijk, zonder chemische conserveringsmiddelen, bevat geen chloor en is biologisch afbreekbaar.

Voor gebruik van dit product goed schudden en zorg dat het te reinigen oppervlak stofvrij is. Voeg twee dopjes (ca. 30ml) toe aan 5L water en dweil de vloer met een lichtvochtige Blue Dolphin Duodweil of Combi Vloerwisserset. Wij raden aan uw vloer niet te nat te dweilen, het gedweilde oppervlak is na ongeveer 5 tot 10 minuten droog.Tip!: Breng bij sterk vervuilde vloeren de Blue Dolphin Multi Cleaner onverdund aan met een Duodweil of Combi Vloerwisserset. Daarna het oppervlak met schoon water afnemen.

Om uw houten vloer in optimale staat te houden, kunt u Eco Multi Cleaner gebruiken in combinatie met BD Eco Fix & Fill. Dit product kunt u gebruiken voor het maandelijks onderhoud.

Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray

EIGENSCHAPPEN

De Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray is een universele allesreiniger voor het wekelijks reinigen van houten vloeren, meubelen en andere gladde, waterbestendige oppervlakken. Door de spray flacon zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast zorgt deze reiniger voor een frisse, aangename geur. Refresh Cleaner Spray is niet schadelijk voor de huid en is biologisch afbreekbaar. Ook bevat dit product geen chloor en chemische bestandsdelen.

Zorg ervoor dat het te behandelen oppervlak droog en stofvrij is. Hierna spuit u middels de spray flacon de Refresh Cleaner op het oppervlak. Na dit gedaan te hebben verdeeld u de reiniger met een vochtige Blue Dolphin Duodweil. Ook is het mogelijk om bij zwaar vervuilde oppervlakken de behandeling te herhalen.

Blue Dolphin Onderhoudsolie

EIGENSCHAPPEN

Blue Dolphin Onderhoudsolie is een hoogwaardig product voor het onderhoud van alle houten vloeren met een oliebehandeling, zoals BD one Coat 2K Oil en BD Hardwax-olie. Het resultaat is een vloer met een open poriën, halfglanzende, duurzame en waterafstotende afwerking. Houdt er echter rekening mee dat op een zijdeglans vloer na aanbrengen van de onderhoudsolie de uitstraling maar een klein beetje matter wordt! Blue Dolphin Onderhoudsolie voorkomt fysiologische slijtage bij bijvoorbeeld de deuringang. Dit onderhoudsproduct is geschikt voor het jaarlijks onderhoud van uw houten vloer.

Voordat u uw vloer behandeld, dient deze droog, schoon en goed stofvrij te zijn. Gebruik voor de verwerking de Blue Dolphin Polishdoek of een pluisvrije doek en zorg dat de olie goed wordt uitgestreken. Wij raden af het product te gebruiken bij een kamertemperatuur onder de 16°C. Breng een gelijkmatige, dunne laag aan. Maak vooraf altijd eerst een test. Zorg tijdens het drogen van de olie voor goede ventilatie.

Droogtijd: Aanraakdroog na 6-12 uur (20° C/50-55% relatieve luchtvochtigheid). Na 1 dag voorzichtig beginnen te gebruiken. Na 3 dagen volledig belastbaar en uitgehard.

Wij raden aan om voor gebruik dit product goed te roeren en te schudden.

Blue Dolphin Onderhoudsolie is verkrijgbaar in transparant en wit.

Verbruik: 1L: > 60 m²Blue Dolphin Onderhoudswas

EIGENSCHAPPEN

Blue Dolphin Onderhoudswas is een hoogwaardig verzorgings- en reinigingsmiddel op was basis. Dit onderhoudsproduct is geschikt voor het periodiek (1x per 3 maanden) onderhoud van uw houten vloer behandeld met Hardwax-olie. Naast houten vloeren, is  Blue Dolphin Onderhoudswas ook geschikt voor het onderhouden van kurk en linoleum.

Onderhoudswas verwijderd ook hardnekkige vlekken en vervuilingen. Het product regenereert in slechts één behandeling. Makkelijk te verwerken met de Blue Dolphin Polishdoek of éénschijf boenmachine in combinatie met een witte boenpad. Voordat u uw vloer behandeld met dit onderhoudsmiddel, is het belangrijk de vloer eerst goed stofvrij en schoon te maken. Wij raden aan het product voor gebruik grondig te schudden en door te roeren. Zorg dat u de Onderhoudswas goed egaal verdeeld over het oppervlakte.  Droog in 60 minuten.

Verricht vooraf altijd eerst een test. Ook is het belangrijk dat er tijdens de verwerking en droging voldoende ventilatie is. Wij raden af het product te verwerken onder een kamertemperatuur van 16°C. Na 16 tot 24 uur is uw vloer weer volledig belastbaar.

U kunt Blue Dolphin Onderhoudswas gebruiken in combinatie met Eco Multi Cleaner  (wekelijks onderhoud) en Eco Fix & Fill (maandelijks onderhoud).

Verkrijgbaar in wit en transparant.

Verbruik: 1L: > 80 m²          10L: > 800 m²

Blue Dolphin Intensive Remover

EIGENSCHAPPEN

Blue Dolphin Intensive Remover is een universeel intensief reinigingsmiddel die gebruikt kan worden op vervuilde vloeren behandeld met BD One Coat 2K Oil, Hardwax-olie of lak.

Voor het reinigen van uw (vervuilde) houten vloer gebruikt u 2 dopjes Intensive Remover op 3 liter water. Meng de intensiefreiniger goed door het water en laat u het na het aanbrengen 5 minuten intrekken. Hierna dient u het oppervlak te behandelen/schrobben met een groene boenpad. Na deze behandeling dient u het oppervlak af te spoelen of te dweilen met schoon water en af te drogen met een doek tot dat de vloer droog is. Ook is het belangrijk dat er geen restproduct achterblijft op de vloer.

Voor het intensief reinigen van zwaar vervuilde vloeren, vermengt u 4 dopjes Intensive Remover op 3 liter water. Laat het product na aanbrengen, 5 minuten intrekken, hierna kunt u de vloer behandelen met een zwarte boenpad. Na behandeling dient u het oppervlak af te spoelen of the dweilen met schoon water. Met een katoenen doek kunt u de vloer afdrogen tot dat deze in zijn geheel droog is. Ook is het belangrijk dat er geen restproduct achterblijft op de vloer.

Na behandeling met de Blue Dolphin Intensive Remover dient u het behandelde oppervlak te dweilen met Blue Dolphin Eco Multi Cleaner. Hierna kunt u de houten vloer voorzien van een nieuwe afwerkingslaag.

Let op! U mag BD Intensive Remover niet onverdund gebruiken!

Blue Dolphin Eco Fix & Fill

EIGENSCHAPPEN

Blue Dolphin Eco Fix & Fill is een reinigings- en onderhoudsmiddel voor houten vloeren die zijn behandeld met Blue Dolphin Hardwax-olie. Eco Fix & Fill kunt u gebruiken voor het maandelijks onderhoud. Het product voedt het hout en laat een dunne filmlaag op het oppervlak achter dat bestand is tegen slijtage. Fix & Fill is huidvriendelijk, bevat geen chloor en is biologisch afbreekbaar. Ook geschikt voor het onderhouden van stenen, geoliede houten vloeren, kruk, kunststof en PVC vloeren. Zowel huishoudelijk als projectmatig te gebruiken.

Voordat u uw vloer gaat behandelen met Fix & Fill is het belangrijk het oppervlak goed stofvrij te maken. Vermeng 1 dopje met 1 liter water en dweil de vloer met een lichtvochtige Blue Dolphin Duodweil of Combi Vloerwisser. De droogtijd bedraagt ongeveer 10 tot 15 minuten. Wij raden aan om Blue Dolphin fix & Fill niet onverdund aan te brengen op het oppervlak.

U kunt Eco Fix & Fill gebruiken in combinatie met Blue Dolphin Eco Multi Cleaner. Dit onderhoudsproduct heeft een ontvettende en reinigende werking en kunt u gebruiken voor het wekelijks onderhoud van uw vloer. Door beide producten te gebruiken houdt u uw vloer in een optimale staat.

Blue Dolphin Fix & Fill is verkrijgbaar in een 1L en 5L verpakking

Blue Dolphin Super PolishBlue Dolphin Super Polish is een zeer hoogwaardig onderhoudsproduct die uitstekend geschikt is voor het onderhouden van houten vloeren afgewerkt met lak. Deze polish heeft een hoge slijtvastheid en behoud de glansgraad van de toegepaste lak. Werkt vuil- en waterafstotend. De droge film is anti-slip en is bestand tegen zeep en water. Zeer geschikt voor houten vloeren die zijn afgewerkt met de water gedragen Blue Dolphin Eco Seal, Eco Super Seal 2K of BD Eco Wood 2K.

U kunt Blue Dolphin Super Polish onverdund gebruiken. Wij raden aan om voor gebruik dit product goed te schudden. De vloer eerst grondig reinigen en ontvetten met Blue Dolphin Eco Multi Cleaner en goed laten drogen. Ook is het belangrijk dat het oppervlak goed stofvrij is. De parket polish kunt u dun en egaal aanbrengen met de Blue Dolphin Polishdoek of een vlakke spons. Daarna goed laten drogen. Verwerkt u de polish met een Combi Vloerwisser en een vlakke spons, dient u de wisser onder te dompelen in de polish, goed uit te wringen en een dunne laag aan te brengen. Bij een kamertemperatuur van 20°C bedraagt de droogtijd ongeveer 2 uur.

Blue Dolphin Super Polish is verkrijgbaar in een 1L verpakking.


Reacties zijn gesloten.