WOCA

Woca

De zepen, intensiefreinigers, onderhoudsoliën wit en naturel hebben wij in onze winkel op voorraad staan. Wilt u een masterolie van Woca dan bestellen wij deze voor u.

Voor een handleiding over hoe u uw vloer een “Normaal onderhoud met Woca Zeep” dient te geven klik hier: Woca Natuurzeep

Voor een handleiding over hoe u uw vloer een “extra onderhoud” dient te geven, klik hier: Woca Extra onderhoud

Voor een handleiding over hoe u uw vloer een “basisbehandeling met Woca colour oil” dient te geven, klik hier: Woca Colour Oil aanbrengen

Voor een handleiding over hoe u uw vloer met “basisbehandeling met Woca Masterolie” dient te behandelen, klik hier: Woca Masterolie aanbrengen

Woca zeep

Verbruik: Ca. 320-400 m² per liter.Wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van alle hout in huis. Natuurzeep Naturel wordt gebruikt voor de donkere houtsoorten, terwijl Natuurzeep Wit gebruikt wordt om de lichte tint van lichte vloeren intact te houden door deze te voorzien van extra witpigment. Natuurzeep wordt ook gebruikt als basisbehandeling van naaldhout. Een schoonmaakbeurt met Natuurzeep verwijdert het vuil van het hout en voorziet het oppervlak tegelijkertijd van een beschermende slijtlaag. Daarom is Natuurzeep zowel reinigend als verzorgend. Dankzij deze eigenschap is Natuurzeep ook ideaal als basisbehandeling van naaldhouten oppervlakken, wanneer u een zeepbehandeling in plaats van een oliebehandeling kiest.
Verbruik ca. 320-400 m² per liter. 
Voor normaal vloeronderhoud 1:40 mengen met water. Voor het eerste onderhoud 1:20 aanhouden. 
WOCA Natuurzeep kan ook gebruikt worden als basisbehandeling van onbehandelde massieve vloeren en meubels. Voor het onderhoud wordt dezelfde zeep gebruikt. Bij massief naaldhout: 1:1 tot 1:5 mengen met water, ruim opbrengen en in het hout masseren met een witte handpad. Bij massief eiken eerste laag 1:10 mengen, tweede laag 1:5. Een basisbehandeling met zeep op eiken is een specialistische behandeling waarbij de dikte van het hout van belang is. Vraag altijd advies bij een specialist als u niet zeker bent of deze behandeling op uw vloer toegepast kan worden. Behandeling met tussenpozen herhalen tot het hout verzadigd lijkt. Regelmatig onderhouden met verdunde natuurzeep, volgens geldende instructies. Nabehandelen is niet nodig. Bij elke schoonmaakbeurt wordt de oude zeeplaag tegelijkertijd met het vuil verwijderd en vervangen door een nieuwe, beschermende zeeplaag.

Producteigenschappen:

 • Voor reiniging en onderhoud van alle hout
 • Ideaal als basisbehandeling voor naaldhout
 • Geschikt voor kinderspeelgoed
 • Woonbiologisch aanbevolen

Woca intensief reiniger 1l

Wordt gebruikt voor de grondige reiniging van houtoppervlakken in huis, zoals meubels, panelen, etc.. Intensiefreiniger wordt ook gebruikt vóór een basisbehandeling met olie of zeep en na een loogbehandeling. Intensiefreiniger heeft een sterk ontvettende werking en lost o.a. oude zeeplagen, vet en vuil op. Beschermende olielagen worden niet aangetast. 
Verbuik ca. 100-200 m² per liter.
Intensiefreiniger 1:40 met water mengen. Verwerking met mop, dweil of machine. 

Producteigenschappen:

 • Voor houtoppervlakken in huis
 • Basisreiniging en ontvetten
 • Laag verbruik
 • Geschikt voor kinderspeelgoed
 • Woonbiologisch aanbevolen

Woca easy neutralizer 250ml

Easy Neutralizer wordt gebruikt om zwarte vlekken in eiken te verwijderen, die veroorzaakt zijn door reacties met het looizuur in het hout. Bijvoorbeeld vlekken van metaal, roest, urine, bloempotten, etc.. Easy Neutralizer verwijdert effectief zwarte vlekken, veroorzaakt door reacties met looizuur. 
Gebruik: Easy Neutralizer op de vlek sprayen en 30-60 minuten in laten werken. Afnemen met een vochtige doek. Indien noodzakelijk de behandeling herhalen. 
Nabehandelen: Als het hout volkomen droog is moet de oorspronkelijke bescherming met olie, was of zeep bijgewerkt worden met het bijbehorende onderhoudsmiddel.

Producteigenschappen:

 • Verwijdert zwarte vlekken veroorzaakt door reacties met looizuur
 • In sprayflacon
 • Kant- en klaar
 • Eenvoudig aanbrengen
 • Voor kleine oppervlakken

Wordt gebruikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Naturel wordt gebruikt voor naturel geoliede vloeren, wit voor wit geoliede vloeren. Onderhoudsolie wordt gebruikt voor een afsluitende polijstbehandeling en het doorlopend onderhoud van geoliede vloeren. Onderhoudsolie maakt de vloer extra slijtvast in de bovenste poriënlaag. Tegelijkertijd krijgt het hout een optimale finish, die de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi laat uitkomen. 
Verbruik ca. 30-40 m² per liter. 
De onderhoudsolie kan handmatig met een sproeiflacon of machinaal met een boen-/poliermachine worden aangebracht. Nabehandeling is niet nodig. Een geoliede vloer die een finish heeft gekregen met WOCA Onderhoudsolie, moet regelmatig worden schoongemaakt met WOCA Natuurzeep. De oliebehandeling wordt opgefrist door steeds nieuwe onderhoudsolie aan te brengen. Dieptereiniging met WOCA Intensiefreiniger.

Producteigenschappen:

 • Voor onderhoud van alle geoliede houten vloeren
 • Eenvoudig handmatig en machinaal aan te brengen
 • Geschikt voor kinderspeelgoed
 • Woonbiologisch aanbevolen

Reacties zijn gesloten.