CBW erkend

Meer zekerheid met CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De CBW-erkend-zekerheden wordt alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

“Enige tijd geleden heb ik een nieuwe bank gekocht en daarvoor 25% van het aankoopbedrag aanbetaald. Toen ik een paar weken daarna langs de winkel reed zag ik dat de winkel dicht was; failliet! Wat nu!? Ik was mijn aanbetaling kwijt en ook mijn bank was natuurlijk nog niet geleverd. Wat ben ik blij dat ik bij een CBW-erkende winkel heb gekocht! Want nu kon ik een vervangende koop doen bij een andere CBW-erkende winkel en staat de nieuwe bank inmiddels in mijn huis. De aanbetaling is gewoon verrekend waardoor ik geen extra geld kwijt was. Ik ben erg snel en goed geholpen in de afhandeling door CBW-erkend en ook de winkel waar ik mijn vervangende koop heb gedaan. Mijn advies: check altijd of een winkel CBW-erkend is op www.cbw-erkend.nl, zo ben je er zeker van dat je een veilige aankoop doet! En ook nog eens goede garantie hebt op je product.”

Mevrouw J. Molenaar

DRvloer V.O.F

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 239 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Reacties zijn gesloten.