RAAMDECORATIE

Een lifestyle-interior gordijn brengt naast de basisfunctie privacy, 
ook vooral sfeer in je interieur.

Kies voor elegant en romantisch met stoffen uit bvb onze collectie “Transparent Treasures” of voor luxueus en toch eigentijds met de “Explicit Luxury ” collectie om de persoonlijke touch aan je interieur te geven. 
Combineer en kies voor een aparte manier van confectie.    

Confectie

Het kiezen van gordijnstof is één, maar daarna volgt de juiste manier van confectie. Er zijn diverse manieren mogelijk;
Wordt het gordijn op ringen gehangen? Kies dan eens voor extra grote ringen of juist boven de ringen nog een extra hoog “hoofdje”. Dit zorgt voor een gordijn met meer body!
Bij een gordijn op rail kan gekozen worden voor een standaard confectie met enkele plooi, maar een mooie variatie hierop is de confectie met extra hoge “triple” plooi. 
Een transparante stof krijgt hierdoor een extra sierlijk en elegante uitstraling.

Combineren

Naast de diverse confectiemogelijkheden vinden wij het combineren van stoffen een extra manier van sfeer creëren en vooral het creëren van een uniek gordijn. 
Denk hierbij aan het toevoegen van een uni als onze stof Diamond als extra hoge bies bovenaan uw gedessineerde gordijn van de stof Tiara. 
Of een mooie Chenille Uni stof als onze Colosseum voorzien van een voering van onze taft Catwalk wat zorgt voor een rijk geheel.

Kies ook eens voor een aantal extra meters van de gekozen stof 
en laat hiervan mooie kussens maken om de sfeer ook verder door te voeren in uw interieur.

 

 

 

 

 

 

Duo Shades

Met duoshade kunt u spelen met licht. Door een inventief systeem kunt u ieder gewenste lichtinval creëren. Het filtert op een mooie manier het daglicht en beschermt tegen de zon wanneer u dat nodig vindt. Tevens geeft het de mogelijkheid u privacy te geven wanneer u dat wenst. De duoshade wordt luxe afgewerkt met een boven en onder profiel. Bekijk de verschillende kleuren bij een van onze dealers.  

Rolgordijnen

Of het nu gaat om het subtiel filteren van licht en een decoratieve manier van raambekleding of als het gaat om het volledig lichtdicht buitensluiten van licht. In onze uitgebreide rolgordijncollectie vindt u altijd een passende en sfeervolle oplossing. Van transparante en exclusieve dessins tot verduisterende stoffen onze dealers geven u hierin graag advies.

Houten jaloezieen

Houten jaloezieën hebben een warme en luxe uitstraling. Ze hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën. U zorgt zelf voor een perfecte lichtregeling. Onze lifestyle-interior houten jaloezieën zijn in de breedtes 50mm, 35mm en 25mm leverbaar en eventueel te combineren met diverse kleuren ladderband. Kijk welke dealer in uw regio u hierover kunt informeren.

Aluminium jaloezieen

Altijd een praktische oplossing tegen de zon. De lichtinval is gemakkelijk in te stellen met de daarvoor bedoelde bedieningsstang. Het optrekken en laten zakken van het systeem wordt eenvoudig met een koord bediend. Zo zijn beide bedieningsmogelijkheden makkelijk van elkaar te onderscheiden. De aluminium jaloezieen zijn in de breedtes 25mm en 50mm te bestellen. Beide breedtes zijn in meer dan 50 kleuren leverbaar welke bij onze lifestyle-interior binnenzonwering dealers te zien zijn.

Reacties zijn gesloten.